Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 17 feb 2017 / 11:44 uur

‘Hit kan niet groter dan Are You With Me’

De Belgische dj Lost Frequencies (Felix de Laet) tourt na wereldhit Are You With Me met The Chainsmokers door Amerika.

Are You With Me, je hit, wordt nog in heel Europa gedraaid. Kan je het nog horen?

Ja, haha! Het is nog steeds een leuke track. Het nummer zit ook nog in mijn sets en het publiek vindt dat gelukkig ook leuk.

Wat heeft die single jou gebracht?

Veel. Ik ben op tour geweest, heb een nieuw managementteam, ontmoette leuke mensen van over de hele wereld. En ik heb een grote fanbase die mij volgt.

Vandaag verschijnt je nieuwe single All or Nothing. Spannend?

Een beetje wel. Mensen verwachten misschien weer een grote hit. Maar het kan eigenlijk niet groter dan Are You With Me, haha. Zoals de titel al verraadt, gaat All or Nothing over alles of niets. En dat slaat dan weer een beetje op mezelf, want alles of niets geven is wat ik zelf ooit heb gedaan met Lost Frequencies.

Binnenkort ben je voorprogramma voor The Chainsmokers in Amerika. Blij mee?

Ja, heel blij mee. Die gasten zijn superlief! Ik kijk er echt naar uit om in Amerika met hen te touren. Tien dagen kan ik mijn muziek aan een nieuw publiek laten horen. Ik ben de opener en na mij komen nog twee voorprogramma’s en daarna The Chainsmokers. Ik vind dat wel prettig want dan zit er voor mij wat minder druk op.

Wat is je droomfeest?

Burning Man! Ik moet er gewoon een keer om te zien hoe het is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Hit kan niet groter dan Are You With Me’
Sluiten