Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 17 feb 2017 / 16:49 uur

Guus Meeuwis stopt bij The Voice. Wie volgt hem op?

Guus Meeuwis hangt zijn baantje als coach bij The Voice of Holland na slechts een seizoen al aan de wilgen. In de radioshow van Edwin Evers op Radio538 vertelde hij dat hij zich komend jaar niet volledig in kan zetten voor het programma en daarom heeft besloten te stoppen.

„Als je The Voice goed wil doen, moet je er voor de volle 100 procent voor gaan en dat gaat volgend jaar niet, omdat ik veel dingen zelf wil doen", aldus Guus aan dj Frank Dane op Radio 538. De Brabander heeft het komend jaar druk met schrijven, een nieuw album, een tour en Groots met een Zachte G. „Het was een wereldtijd, maar ik zit volgend jaar niet in die stoel."

Stoelendans

De grote stoelendans om het vrijgekomen plaatsje lijkt dus weer begonnen. Logischerwijs zou Anouk nu de persoon zijn die de stoel van Meeuwis inneemt. Zij zou vorig jaar voor minstens twee jaar in als coach gaan werken, maar moest wegens zwangerschap al na een jaar een break nemen. Waylon verving haar.

Ali B-lijft

Ali B heeft al aangegeven dat hij wil blijven. Aan Metro vertelt hij: „Ik mag er eigenlijk niks over zeggen, maar fuck it, ik zeg het gewoon: Ik ben er volgend jaar weer bij. Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Vergelijk het met voetbal: als het Nederlands elftal speelt, zijn er 16 miljoen coaches die er iets van vinden. Dat is bij The Voice ook. Als je dan een van de vier echte coaches bent, dan is dat een enorme eer.” Ook Sanne Hans en Waylon zeggen graag te willen blijven zitten.

Voor ons tijd om eens te peilen: hoe zou de ideale jury van The Voice of Holland eruit moeten zien? Stem mee in de poll!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Guus Meeuwis stopt bij The Voice. Wie volgt hem op?
Sluiten