Evie Westland
Evie Westland Entertainment 2 feb 2017 / 07:31 uur

Dubbel plezier: Beyoncé krijgt een tweeling

Schreven we in januari nog dat Queen B. in juli weer komt optreden in Nederland, moeten we ons nu gaan afvragen of dat nog steeds het geval gaat zijn. De artieste kondigde namelijk woensdagavond op Instagram aan zwanger te zijn van een tweeling.

Beyoncé plaatste een foto van haar (al best flinke!) buik op het sociale medium, met de woorden: „We willen met jullie onze liefde en blijdschap delen. We zijn tweemaal gezegend. We zijn ontzettend dankbaar dat onze familie met maar liefst twee mensen uitbreidt, en we danken jullie voor al jullie goede wensen" – The Carters.

Geruchten

En dat terwijl afgelopen zomer de geruchtenmachine in showbizzland nog volle toeren draaide. Het zou niet goed gaan tussen Beyoncé en man Jay-Z, meenden de fans na het uitkomen van Beys album Lemonade. Inmiddels lijkt alles echter weer koek en ei tussen de twee. En hoe die liefde op een mooiere manier te bezegelen dan met niet één, maar zelfs twee liefdesbaby’s?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dubbel plezier: Beyoncé krijgt een tweeling
Sluiten