Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 9 feb 2017

Channing Tatum lanceert eigen wodkamerk

Channing Tatum begon op zijn 19e als stripper, inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de bekendste Hollywood-acteurs en een eigen drankmerk mag dan niet ontbreken. De Magic Mike-acteur heeft sindskort zijn een eigen wodka genaamd Born and Bred.

„Ik ben een stripper die acteur werd en nu dus in de wodka zit. Ik heb geleerd nergens meer versteld van te staan. Toen ik nog stripte, zag ik mezelf waarschijnlijk eerder een wodkabedrijf beginnen dan naar Hollywood vertrekken,” zegt de 36-jarige acteur aan People Magazine. Channing is erg enthousiast over zijn nieuwe carrièremove: „Elke dag als ik wakker word, knijp ik mezelf even. Het is heel cool om zoiets nieuws te doen, ik ben heel gelukkig.”

Gepostet von Born and Bred am Mittwoch, 8. Februar 2017

Eerste slok wodka rond zijn 13e

Channing dronk zelf voor het eerst wodka toen hij een jaar of dertien was. „We gingen naar het huis van een vriend, zijn ouders waren niet thuis en we hadden nog nooit eerder gedronken. We hebben de raarste mixdrankjes gemaakt, eentje was zelfs paars," zei Channing. De acteur kwam op het idee om een eigen wodkamerk te beginnen toen hij met een vriend aan het drinken was. De mannen vroeg zich af waarom er zoveel merken van de sterke drank uit Rusland kwamen en maar weinig uit Amerika. De vrienden gingen vervolgens op zoek naar een lekkere Amerikaanse wodka en kwamen uit bij een stokerij in de staat Idaho. Het drankje beviel de acteur zo goed dat hij besloot met het bedrijf in zee te gaan.

Celebrities houden wel van een drankje op zijn tijd, want Channing is niet de eerste ster die zijn eigen drankmerk is gestart.

George Clooney – Tequila

Acteur George Clooney drinkt graag een shotje tequila. Samen met Rande Gerber, de man van Cindy Crawford heeft hij de perfecte tequila op de markt gebracht: Casamigos.

AC/DC – Bier

De fans van rockband AC DC houden wel van een biertje. De band verkoopt hun eigen bier onder de naam AC/DC Premium Lager Karlsberg Brauerei. Het bier wordt verkocht onder de slogan: ‘German Beer, Australian Hardrock’. De goudgele drank wordt gebrouwd volgens het reinheidsgebot: het bier mag alleen graan, water en hop bevatten.

Justin Timberlake – Tequila

George Clooney is niet de enige die graag een shotje tequila achterover slaat, ook Justin Timberlake is een tequila lover. Hij verkoopt de drank onder zijn eigen merk 901 Tequila.

Drew Barrymore – Wijn

Actrice Drew Barrymore is gek op wijn en heeft inmiddels haar eigen wijnmerk Barrymores Wines in samenwerking met Carmel Road.

P. Diddy – Wodka

Rapper P. Diddy, (vroeger Puff Daddy en echte naam Sean Combs) is sinds 2007 verantwoordelijk voor de marketing van Cîroc, een Franse wodka.

https://www.youtube.com/watch?v=cn88icJ2z2c

Marilyn Manson – Absinthe

Als rockster mag je natuurlijk niet achterblijven en wat krijg je als je Marilyn Manson mixt met Absinthe? Mansinthe. In juli 2007 heeft Marilyn Manson in samenwerking met absint expert Markus Lion een multi-award-winnende Zwitserse specialiteit op de mark gebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Channing Tatum lanceert eigen wodkamerk
Sluiten