Puck Roest
Puck Roest Entertainment 2 feb 2017 / 08:06 uur

Beyoncé verbreekt record met zwangerschapsfoto

De kans is groot dat je inmiddels vernomen hebt dat superster Beyoncé in verwachting is van een tweeling. Binnen mum van tijd was het nieuws trending topic. De foto die de 35-jarige zangeres op Instagram plaatste werd massaal geliket en verbrak dan ook een record.

Inmiddels staat de teller op 7,2 miljoen likes en 363.828 reacties. Het voormalig lid van Destiny’s Child verbrak hiermee het record van Selena Gomez, die vorig jaar 6,3 miljoen likes en ruim 260.000 reacties bij elkaar verzamelde.

Beste nieuws van 2017

Bovendien werd de foto ook massaal gedeeld via Twitter, Instagram en Facebook. Zo deelde zangeres Rihanna de kiek met de tekst; „Zo blij met dit nieuws! Gefeliciteerd, Beyoncé en mijn grote broer Jay!!!” Deze post werd ook 1,6 miljoen keer geliket. Zangeres Rita Ora twitterde: „Yay!!!!! Gefeliciteerd!!!!! zoooooo mooi” en rapster Nicki Minaj reageerde met hartjes op de foto van Beyoncé op Instagram.

Ook op Twitter werd in groten getale gereageerd op het heugelijke nieuws. Per minuut werden er ruim 17.000 berichten verstuurd. Velen noemen het nu al het beste nieuws van 2017.

https://twitter.com/giolololol/status/826868144987725824

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beyoncé verbreekt record met zwangerschapsfoto
Sluiten