Metro
Metro Entertainment 20 jan 2017 / 16:56 uur

Sterren bedanken Obama en vallen Trump aan

Op Twitter regent het vrijdag bedankjes van Hollywoodsterren voor vertrekkend president Barack Obama. Tegelijkertijd laten andere celebrity’s nog eens weten niet blij te zijn met hun nieuwe president, Donald Trump.

Beroemd getwitter

Paris Jackson twittert dat ze van Obama houdt. ‘Verlaat ons niet’, aldus de dochter van Michael Jackson. Actrice Christina Applegate bedankt Barack en zijn vrouw Michelle voor wie ze zijn. ‘Jullie zijn klasse.’ Actrice Vivica Fox: ‘Tijd om gedag te zeggen tegen de BESTE president OOIT!! @BarackObama en @MichelleObama jullie worden ERG gemist. BEDANKT voor alles! Jullie zijn fantastisch!’

Geen latino’s

Ondertussen laat Katy Perry weten dat ze vrijdag gaat uitslapen, waarmee ze zegt niet naar de inauguratie te kijken. Wel laat ze weten zaterdag mee te lopen in de protestmars tegen Trump in Washington D.C. Ook talkshowhost George Lopez boycot de inauguratie en roept zijn volgers op dat ook te doen. ‘Als protest omdat @realDonaldTrump geen Latino in zijn kabinet heeft, dat is voor het eerst sinds 1988.’

Het is bekend dat Obama een stuk populairder is in Hollywood dan zijn opvolger. Veel sterren protesteerden donderdag al in New York tegen Trump. Zo waren acteurs Robert De Niro, Alec Baldwin, Mark Ruffalo en regisseur Michael Moore voor de Trump Tower te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sterren bedanken Obama en vallen Trump aan
Sluiten