Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 26 jan 2017
Leestijd: 2 minuten

Spice Girls-reünie lijkt verder weg dan ooit

Wie nog de stille hoop had dat de Spice Girls weer volledig bij elkaar kwamen, lijkt die droom nu toch echt op te moeten geven. Eerder leek het er even op dat tenminste Melanie B, Emma en Geri weer bij elkaar zouden komen voor een reünie, maar halverwege januari bleek dat een farce. En nu lijkt ex-Spice Girl Victoria Beckham ook nog eens de draak te steken met de verloren ‘terugkeer’ van de Spice Girls.

In juli 2016 leek het even heel dichtbij: de terugkeer van de Spice Girls. In ieder geval Melanie B, Emma en Geri hadden er veel zin in, gezien het filmpje dat zij plaatsten als ‘GEM’. Daarin feliciteerden ze fans van de Spice Girls met het feit dat de girlband twintig jaar geleden enorme successen behaalde en maakten de drie – wat leek – een belofte voor een grootse ‘viering’ van dat jubileum.

Hoewel er wel een track ‘gelekt’ is van het trio, blijkt die terugkeer van de drie Spice Girls halverwege januari in ieder geval voorlopig uitgesteld. The Sun meldde dat Geri Horner (Halliwell) besloten had zich terug te trekken om zich te focussen op haar gezin.

De zangeres is zondag bevallen van haar eerste kindje van haar man Christian Horner en heeft al een dochtertje van 10 jaar. „De prioriteiten van Geri zijn veranderd", meldde een bron aan The Sun. „Ze concentreert zich liever op haar persoonlijke leven, dan op het forceren van een reünie."

Eén van de grote afwezigen, Victoria Beckham, lijkt de afgeblazen reünie best grappig te vinden. De oud-zangeres en mode-ontwerpster plaatste dinsdag een foto van haarzelf met de bekende ‘Spice Girl V’, met daarbij de ondersteunde tekst ‘2 become 1 X Kisses VB #girlpower’.

Het lijkt erop dat Victoria verwijst naar de twee overgebleven leden voor de reünie, wellicht in de wetenschap (of voorspelling) dat ook één van die twee afhaakt. Victoria wilde al van begin af aan niet meedoen met reünie. Ze zou volgens Metro UK zelfs advocaten hebben ingezet om ervoor te zorgen dat als het trio zou gaan optreden, ze geen oude hits van de Spice Girls zouden zingen. Dit verhaal krijgt vast nog een staartje…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Spice Girls-reünie lijkt verder weg dan ooit
Sluiten