Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 3 jan 2017

Jaren ’90 popgroep Steps maakt comeback

In het kader van ‘kennen jullie deze nog?’: de jaren ’90 popgroep Steps keert terug met een comebackalbum en een tournee.

Dat maakt de groep bekend via een officieel Instagramaccount. De popgroep scoort in Nederland in 1998 onder andere hits met de nummers ‘5,6,7,8’, een mix van dance en linedance, ‘Last Thing On My Mind’ en ‘One For Sorrow’. Ze brengen tussen 1998 en 2000 drie albums uit, maar stoppen er in 2001 mee vanwege creatieve meningsverschillen. Elf jaar later, in 2011/2012 probeert de groep het weer met zijn allen: ze vertrekken op een zeer succesvol tournee en brengen een kerstalbum uit, maar daarna is het weer angstigvallig stil rond de groep.

Tot nu toe dus, want ter ere van het 20-jarige jubileum van Steps komt de groep dus helemaal terug. Een frisse fotoshoot showt de vijf leden goedlachs met elkaar op de foto en naar verwachting komt het jubileumalbum rond de zomer uit. Of de groep ook naar Nederland komt is nog een raadsel. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jaren ’90 popgroep Steps maakt comeback
Sluiten