Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 5 jan 2017 / 19:04 uur

Grote opkomst wereldsterren bij afscheidsfeest Obama

Barack Obama zal op 20 januari definitief het Witte Huis verlaten en dan zal Donald Trump het stokje van hem overnemen. Terwijl Trump moeite heeft om überhaupt muzikanten te vinden voor zijn eedaflegging, staan wereldstrerren in de rij om aanstaande vrijdag naar Obama’s afscheidsfeest te komen.

Zo zouden artiesten als Paul McCartney, Bruce Springsteen, Beyoncé en Jay-Z en Samuel L. Jackson naar het Witte Huis komen om afscheid te nemen van de president. Ook Usher en Oprah Winfrey willen erbij zijn en er gaan geruchten dat zelfs Stevie Wonder even komt buurten, meldt Telegraph.

Volgens de Engelse krant heeft Obama aan een fan verteld dat ze eindelijk eens een ‘volwassen feestje’ gaan houden in het Witte Huis. Het feestje is alleen bestemd voor familie, politieke vrienden en grote geldschieters. Met al die grote artiesten op komst, zou het zomaar heel druk kunnen worden met fans voor de deuren van het Witte Huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grote opkomst wereldsterren bij afscheidsfeest Obama
Sluiten