Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 6 jan 2017 / 10:21 uur

BN’ers straks nooit meer in de rij voor de club

Ondernemer Vincent Breuseker van You’re Invited brengt binnenkort een pasje op de markt waarmee BN’ers als VIP op stap kunnen en bijvoorbeeld nooit meer in de rij voor een club hoeven te staan. Metro belde even met de initiatiefnemer.

Waar komt dit idee vandaan?

Ik werk in de horeca-event-planning en merkte dat er binnen een bepaalde doelgroep behoefte is aan een andere behandeling in de horeca. In bijvoorbeeld Barcelona worden vermogende mensen in clubs en restaurants als VIPS behandeld en wij willen dat naar Nederland halen.

Dankzij het pasje hoeven sterren straks niet meer in de rij te wachten. Is dat dan zo erg?

Nee, helemaal niet. Maar we merken dat clubs het wel fijn vinden als zij binnen zijn. Ze geven vaak meer dan gemiddeld uit en delen hun ervaringen op social media. Maar doordat ze soms niet herkend worden door bijvoorbeeld de portiers verloopt de entree niet altijd even soepel. Dat kan beter.

Welke sterren krijgen er straks zo’n pasje?

Mijn goede vriend Everon Jackson Hooi, bekend uit GTST, krijgt de eerste overhandigd. Over de andere 499 pashouders doe ik geen uitspraken in verband met de privacy. Maar denk aan mensen uit de voetballerij, het bedrijfsleven en bekende tv-gezichten.

Wat gaat zo’n pas kosten?

Ik vraag een symbolisch bedrag. Daarvoor bieden wij een 24-uurs service. Van luxe vervoer naar clubs tot de beste tafels in restaurants.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
BN’ers straks nooit meer in de rij voor de club
Sluiten