Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 30 dec 2016 / 09:42 uur

Wie krijgt de miljoenenerfenis van George Michael?

Zanger George Michael – Georgios Kyriacos Panagiotou – die op Eerste Kerstdag is overleden, laat naar schatting zo’n 105 miljoen pond (122,6 miljoen euro) achter. Volgens Britse media gaat een groot deel van dit bedrag naar zijn zus Melanie.

De 55-jarige Melanie, die kapster is van beroep, had een hele hechte band met haar broer. „Ze was er op alle belangrijke momenten in zijn leven”, meldt een bron aan The Sun. Melanie reisde vaak met George mee als hij op tournee was. Zij knipte dan het haar van George. Ze was ook zijn kapster voor de videoclip van het nummer Careless Whisper, dat hem wereldberoemd maakte.

George Michael was erg close met zijn familie. Zo kunnen ook zijn andere zus, de 57-jarige Yioda en zijn vriend Fadi Fawaz rekenen op een flinke erfenis. Officieel wordt de miljoenenerfenis pas in het nieuwe jaar verdeeld via de notaris.

De partner van George Michael trof de zanger op 25 december dood aan in zijn bed. De officiële doodsoorzaak is nog niet bekend. Volgens verschillende bronnen zou hij aan hartfalen zijn overleden, andere bronnen speculeren weer dat er mogelijk meer aan de hand was en dat er drugs in het spel was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wie krijgt de miljoenenerfenis van George Michael?
Sluiten