Sofie Smulders
Sofie Smulders Entertainment 21 dec 2016 / 21:55 uur

Wassen beeld Trump mist nog karakteristiek kapsel

Of hij klaar is voor het presidentschap weten we niet, maar voor een plekje in Madame Tussauds in Londen is Donald Trump dat in ieder geval nog niet. Zijn karakteristieke kapsel is hem bijvoorbeeld nog niet aangemeten.

Op 20 januari is het zover: dan vindt de inauguratie van Trump als 45ste president van de Verenigde Staten plaats. Voor die tijd wordt er keihard gewerkt aan het beeld.

Het gezicht van Trump is al in de juiste vorm gekneed en wordt nu ingekleurd. „Als dat over een paar dagen klaar is, gaat hij door naar de haarstylist, waar zijn haar gewassen en geknipt wordt, zoals hij dat normaal gesproken heeft”, legt Verity Talbot van Madame Tussauds aan Associated Press uit.

Vier Trumps

Er worden – voor nu – in totaal vier wassen beelden van Trump gemaakt. Niet alleen in Madame Tussauds in Londen komt een figuur van de president in spe te staan, ook de musea in Washington D.C., New York en Orlando kunnen hun eigen Trump aan de collectie toevoegen.

Of Trump ook aan de Nederlandse collectie wordt toegevoegd, moet nog blijken. Barack Obama resideert in ieder geval wel in het wassenbeeldenmuseum in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wassen beeld Trump mist nog karakteristiek kapsel
Sluiten