Metro
Metro Entertainment 30 dec 2016 / 14:48 uur

Top 2000 volgend jaar weer hetzelfde liedje?

Het gourmetstel is de kast weer in en de kerstkaarten liggen alweer bij het oud papier: de week van de Top 2000 is aangebroken. Het aftellen naar het nummer dat al sinds jaar en dag op 1 staat is begonnen. Maar wordt het niet eens tijd voor een andere nummer 1?

Met wachttijden van ongeveer 6 uur trekt het Top 2000 café dit jaar een recordaantal bezoekers. Met zijn allen tellen ze af naar de nummer 1: Bohemian Rhapsody van Queen. De meesten blijven het een terechte winnaar vinden, maar sommigen zien het als traditie.

Komt er aan die traditie de komende jaren een eind? Radio 2-dj Ruud de Wild legt uit waarom de top 10 ieder jaar weer vrijwel hetzelfde is en hoe hij de lijst de komende jaren voor zich ziet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top 2000 volgend jaar weer hetzelfde liedje?
Sluiten