Elselotte Smink
Elselotte Smink Entertainment 24 dec 2016

Star Wars-actrice Carrie Fisher ligt in ziekenhuis

De Amerikaanse actrice Carrie Fisher, bekend als prinses Leia uit Star Wars, heeft tijdens een vlucht een hartaanval gekregen. De 60-jarige Fisher ligt inmiddels in het ziekenhuis op de intensive care.

Fisher was op weg van Londen naar Los Angeles toen ze de hartaanval kreeg, weet showbizzwebsite TMZ.

Passagiers hielpen

Het vliegtuig was net een kwartier geland toen de actrice een hartaanval kreeg. Volgens de showbizzwebsite schoten medepassagiers haar toen meteen te hulp, door het geven van hartmassage en mond-op-mondbeademing. Fisher ligt in een plaatselijk ziekenhuis en wordt bijgestaan door haar broer en dochter, samen met Carrie’s hondje Gary.

Carrie Fisher speelde Prinses Leia in de originele Star Wars trilogie (1977-1983) en speelde vorig jaar dezelfde rol in Star Wars: The Force Awakens. De Amerikaanse was op pad voor de presentatie van haar boek: The Princess Diarist. In deze memoires deed ze onder andere haar affaire met Star Wars-acteur Harrison Ford uit de doeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Star Wars-actrice Carrie Fisher ligt in ziekenhuis
Sluiten