Inge Schouten
Inge Schouten Entertainment 30 dec 2016 / 11:00 uur

Lindsay Lohan schrijft vervolg Mean Girls

Actrice Lindsay Lohan doet er alles aan om een vervolg te maken op de hitfilm Mean Girls. „Ik heb al een opzet geschreven voor Mean Girls 2“, vertelt ze in een interview met CNN. Of de film er daadwerkelijk komt, blijft de vraag. „Het is niet aan mij om dat besluit te nemen.”

"I have been trying so hard to do a 'Mean Girls 2'… I've already written a treatment for it," Lindsay Lohan tells CNN http://cnn.it/2hzMS6t

Gepostet von CNN am Donnerstag, 29. Dezember 2016

Mean Girls gaat over Cady Heron (Lindsay Lohan) die zich staande probeert te houden op haar nieuwe middelbare school. De film werd in 2004 een grote hit. De 30-jarige actrice blijft er op hameren dat er een vervolg moet komen. Lohan dringt er bij de studio dan ook op aan om de film te gaan maken, maar ook vertelt ze dat Tina Fey, die ook in het eerste deel speelde, en producent Lorne Michaels heel druk zijn. Fey is wellicht nu te druk voor een nieuwe film, maar het is duidelijk dat ze Mean Girls nog ziet zitten. Ze werkt namelijk met haar echtgenoot, componist Jeff Richmond, aan een musicalversie van de film.

Tina Fey. Foto: AFP

Het is niet de eerste keer dat er over een tweede deel van Mean Girls wordt gespeculeerd. Zo liet actrice Rachel McAdams eerder dit jaar weten open te staan voor een vervolg. Ook regisseur Mark Waters zou interesse hebben in een sequel.

Wij hopen in ieder geval dat het tweede deel er komt. Hieronder zie je waarom:

1Het komische, sexy maar ook onnozele dansje op Jingle Bell Rock

2Echte vriendinnen vertellen elkaar de waarheid

3Alles is heerlijk overdreven en nep

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Lindsay Lohan schrijft vervolg Mean Girls
Sluiten