Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 3 dec 2016 / 17:55 uur

‘Kanye West nam medicijnen niet goed’

Kanye West belandde vorige week in het ziekenhuis nadat hij had gerommeld met de medicijnen voor zijn psychische problemen. Bronnen vertellen dat aan TMZ.

De rapper zou al langer psychische problemen hebben, maar met de medicijnen kon hij het volgens de bronnen goed onder controle houden. De laatste tijd zou hij slordig zijn geweest met het innemen van medicijnen, wat uiteindelijk tot een ziekenhuisopname heeft geleid.

Gestopt

Of West is gestopt met het nemen van de medicijnen of andere hoeveelheden heeft ingenomen, is niet bekend.

Volgens ingewijden ging het bergafwaarts nadat Kim Kardashian, de vrouw van Kanye, in Parijs gewelddadig werd overvallen. Vijf mannen drongen toen haar appartement binnen en bonden haar vast in de badkuip. Ze namen voor circa tien miljoen euro aan spullen en juwelen mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Kanye West nam medicijnen niet goed’
Sluiten