Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 16 dec 2016 / 14:44 uur

Johnny Depp zet Frans landgoed te koop

Ben je nog op zoek naar een Frans vakantiehuis en heb je een aardig zakcentje op je spaarrekening staan? Dan kun je een bod uitbrengen op het Franse landgoed van Johnny Depp. De acteur zet zijn huis nabij Saint-Tropez te koop voor 40 miljoen dollar (ruim 38 miljoen euro).

Johnny Depp kocht het huis in 2001 met zijn ex, de Française Vanessa Paradis, met wie hij twee kinderen heeft. In 2012 gingen Johnny en Vanessa na een relatie van veertien jaar uit elkaar. Het stel heeft zo’n 10 miljoen dollar uitgegeven om het pand van 121.000 vierkante meter op te knappen, meldt Variety. Verder beschikt het huis over veertien slaapkamers, dertien badkamers, twee zwembaden, een bar, een restaurant en een gym.

Het is niet de eerste keer dat het huis te koop staat. In 2015 werd het landgoed ook al in de verkoop gezet, maar het werd toen plotseling van de markt gehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Johnny Depp zet Frans landgoed te koop
Sluiten