Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 15 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Hillary Duff bekritiseerd om kus zoontje (5)

„Dit vind ik echt eng”, of „Doe dat lekker achter gesloten deuren!” Actrice Hillary Duff kreeg woensdag een bak kritiek over zich heen op social media, en dat allemaal vanwege een foto waarop ze haar zoontje op de mond kust.

De actrice, bekend van Lizzie McGuire en A Cinderella Story, was deze week samen met haar 4-jarige zoontje Luca in Disney Land en plaatste een lieve foto op haar Instagramaccount. Op de foto zijn de twee bij de attractie Small World te zien, en geeft Duff haar zoontje een dikke zoen. „Zo gelukkig! Dankjewel @Disneyland!” staat erbij.

Walgelijk

Veel mensen op social media kunnen het echter niet hebben dat die zoen op de mond is. „Ik had echt respect voor Hillary Duff, totdat ik zag dat ze haar zoontje OP DE MOND zoent”, schrijft iemand. Daarnaast bestempelen veel reaguurders de kus als „walgelijk” en „ongepast”.

Duff laat de kritiek echter niet zomaar aan zich voorbij gaan. Als reactie plaatst ze een verklaring, waarin ze haar criticasters opdraagt hun mond te houden. „Voor iedereen die het feit dat ik mijn 4-jarige op de mond kus ongepast vindt: druk maar gauw op ontvolgen, met jullie veroordelingen en kortzichtigheid.”

Vertrutting

Duff is niet de eerste die kritiek krijgt omdat ze haar kind op de mond zoent. Eerder kreeg Victoria Beckham al de volle laag nadat ze een soortgelijke foto met haar 5-jarige dochter Harper op social media plaatste. Als reactie op die ophef richtte radio-dj Gerard Ekdom toen de Bond Tegen Vertrutting op, een initiatief dat op veel steun kon rekenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hillary Duff bekritiseerd om kus zoontje (5)
Sluiten