Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 15 dec 2016 / 10:44 uur

Fred van Leer wenst Instagram-pesters eeuwige jeuk

Stylist Fred van Leer is ‘in shock’ van alle negatieve reacties die zijn Instagram-volgers plaatsten onder een foto van hem en Estelle Cruijff. In een filmpje op zijn account wenst hij alle shamers ‘eeuwige jeuk en korte armpjes’.

Van Leer postte woensdag een foto van hem en zijn vriendin Estelle Cruijff. Mensen die Estelle Cruijff vaker hebben gezien, viel het op dat het nichtje van wijlen Johan Cruijff er op de foto wat anders uit zag dat normaal. Met name haar ogen en lippen waren (dankzij de photoshopkunsten van Fred?) wat groter uitgevallen.

Het kiekje is inmiddels verwijderd, dus de reacties zijn niet meer te lezen, maar volgens Van Leer waren ze naar en lelijk. „Ik ben in shock daarvan. Ik vind het te belachelijk voor woorden. Als je zoveel narigheid kunt spuwen, ben je zo lelijk.", zegt de sterrenstylist in zijn filmpje. Hij heeft dan ook een boodschap voor de mensen die zo stoer waren om onaardig te reageren. „Ik wens bij deze alle mensen die zo lelijk hebben gereageerd de eeuwige jeuk krijgen en korte armpjes."

Bekijk hier het Instagram-filmpje van Fred.

View this post on Instagram

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fred van Leer wenst Instagram-pesters eeuwige jeuk
Sluiten