Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Entertainment 11 dec 2016 / 08:54 uur

Emotionele Louis Tomlinson treedt op bij X-factor

Een sterk optreden van zanger Louis Tomlinson roept emotie op bij het publiek op social media. De zanger en voormalig lid van One Direction trad zaterdagavond namelijk gewoon op bij de Engelse X Factor, terwijl zijn moeder woensdag overleed.

De moeder van Tomlinson, Johannah Deakin, overleed deze week op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Ze liet zeven kinderen achter.

Afzeggen

Veel fans dachten dat Louis Tomlinson het optreden zou afzeggen, maar niets bleek minder waar. Een zichtbaar emotionele Tomlinson trad gewoon op bij de televisieshow, met zijn gloednieuwe – en eerste – solonummer in samenwerking met dj Steve Aoki, ‘Just Hold On’.

Er wordt gezegd dat het nummer over zijn moeder gaat. Onder andere de zin ‘It’s not over till the sun has set, It’s not over till your dying breath’, wijst er volgens fans op dat Tomlinson het nummer voor zijn moeder schreef. De zanger kreeg een staande ovatie toen hij klaar was met de track.

Simon Cowell, jurylid bij X Factor en oud-manager van One Direction, sprak de zanger emotioneel toe. „Louis, wat jij net hebt gedaan heeft ontzettend veel moed nodig. Ik respecteer jou zo erg als een artiest en als een persoon. Jouw moeder keek ontzettend uit naar deze avond en ik weet zeker dat ze nu naar je kijkt. Ze was ontzettend trots op jou.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Emotionele Louis Tomlinson treedt op bij X-factor
Sluiten