Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 13 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Ed Sheeran deelt blauw vlak en… gaat viral

Ed Sheeran bewijst dinsdag dat je als beroemdheid maar weinig hoeft te doen voor een beetje aandacht. De Britse singer-songwriter postte op al zijn socialmediakanalen een blauw vlak en veranderde ook overal zijn profielfoto in datzelfde blauwe vlak. Alleen al op Twitter is het kiekje dinsdagmiddag al bijna 60.000 keer geretweet.

Wat het blauwe vlak betekent, is vooralsnog niet bekend; de roodharige Brit zette geen uitleg bij het blauwe plaatje. Fans denken het echter wel te weten; de uiting zal alles te maken hebben met Sheerans nieuwe, derde studioalbum.

Een jaar geleden zette Sheeran al zijn socialmedia-activiteiten op een lager pitje om zich naar eigen zeggen volledig te kunnen focussen op de echte wereld om hem heen in plaats van de wereld die hij via zijn mobiele telefoon zag. In een post op Instagram beloofde hij toen al de volgende herfst terug te zijn. En dat is nu.

Album

Songwriter Amy Wadge, met wie Sheeran zijn monsterhit Thinking Out Loud schreef, laat weten dat het nieuwe album van de zanger inderdaad klaar is. Ze weet zeker dat hij ‘will break the internet’ als het album daadwerkelijk uitkomt. Als we kijken naar wat alleen al dit blauwe vlak teweegbrengt, zou dat zomaar eens kunnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ed Sheeran deelt blauw vlak en… gaat viral
Sluiten