Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Entertainment 19 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

DJ Jean geeft uitleg over optreden bij RTL Live

Het ging allemaal niet bepaald van een leien dakje toen DJ Jean vrijdag in RTL Live een scratchdemonstratie deed. De oude rot in het vak zou het scratchen illustreren, maar dat ging mis en leverde nogal wat ongemakkelijke tv op. Met de daarbij behorende ophef op social media natuurlijk.

De meeste reacties zijn lacherig of zelfs een beetje honend. Maar zondag kwam DJ Jean uiteindelijk toch nog met een verklaring voor waarom het misging. De DJ zou namelijk heel wat anders gaan doen bij het programma, maar door de uitloop van het interview met Lodewijk Asscher, moest hij ineens improviseren.

Uitloop

Dat ging niet bepaald soepel. Arjen Lubach plaatste het filmpje op zijn Facebookpagina, waar hij bijzet dat hij echt niks geknutseld heeft. Dat blijkt ook echt zo te zijn, zien we in de verklaring van Jean. „Vanwege de uitloop met Asscher, ging het een beetje de mist in”, zegt de DJ in een filmpje. „Ik had vlak daarvoor alles scherp gezet voor wat we zouden gaan doen. Er stond alleen dat op de USB-stick en ook echt niets meer.”

„Plotseling kreeg ik aan tafel te horen, vlak voor ik naar mijn setje wilde lopen, dat het niet meer door kon gaan. Dus moest ik plotseling maar wat gaan doen. Ik had ook kunnen zeggen ‘ik doe helemaal niks’, maar ja. Er stonden hele verkeerde dingen scherp.”

Demonstratie

Vervolgens laat DJ Jean nog wel even zien hoe het dan wél moet. En bewijst hij dat hij het zeker nog steeds in de vingers heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
DJ Jean geeft uitleg over optreden bij RTL Live
Sluiten