Puck Roest
Puck Roest Entertainment 16 dec 2016 / 11:56 uur

De jongens van New Kids lanceren trailer nieuwe film

We hebben het even zonder de jongens van New Kids moeten doen, maar ze zijn terug van weggeweest. Na de films New Kids Turbo in 2010 en New Kids Nitro in 2011 waren Steffen Haars en Flip van der Kuil druk met andere projecten. Maar donderdag lanceerden ze de trailer van hun nieuwe film: Ron Goossens: Low-Budget Stuntman.

Begin volgend jaar kunnen we de komedie van het duo verwachten. In de nieuwe film kunnen we natuurlijk rekenen op dezelfde platte humor als in de New Kids-films en -series. De film gaat over Ron Goossens uit Maaskantje, gespeeld door Tim Haars. Hij is alcoholist en krijgt de kans om stuntman te worden.

Succesvol

De vorige films van Haars en Van der Kuil waren een groot succes. Samen trokken ze 1,6 miljoen bioscoopbezoekers. Ook de derde film van het regisseurskoppel, Bro’s before Ho’s, deed het erg goed.

Fun fact: Rapper Fresku speelt ook een rolletje in het nieuwe project van Haars en Van der Kuil.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De jongens van New Kids lanceren trailer nieuwe film
Sluiten