Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 15 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Dancewereld strikt cruiseship voor meerdaags feest

Feesten in een bungalowpark of op een tropisch eiland? Ontzettend 2016. In 2017 feest je op een cruiseschip tijdens het vierdaagse feest The Ark.

Voor het feest, dat vanaf 31 augustus 2017 gaat plaatsvinden, is een van de grootste cruiseschepen ter wereld gestrikt: The Freedom of The Seas. 4000 passagiers en 1400 man personeel kan gaan genieten van een groots dancespektakel, waar organisaties als Ministry of Sound, Elrow en Girls Love DJ’s aan meewerken.

Barcelona, Ibiza en Marseille

Wie er allemaal gaan optreden tijdens The Ark is nog niet bekend. Het is wel al bekend welke route The Freedom of The Seas tijdens The Ark gaat varen: het feest start in Barcelona, vaart naar Ibiza, gaat door naar Marseille en eindigt daarna weer in Barcelona.

Voor de feestlocaties worden alle luxueuze voorzieningen aan boord gebruikt om zeven podia te vullen. Zo worden de theaters en bioscopen aan boord gebruikt, maar ook de ijsbaan (!) en het bovendek zullen dienst doen als stage. Wie geen zin heeft om te feesten kan genieten van de heerlijke maaltijden aan boord in een van de vele restaurants, genieten van de spa of gaan sporten. Bovendien zullen er extra animaties en workshops aan boord zijn.

Vanaf zaterdag 17 december gaat de kaartverkoop voor de eerste editie van The Ark in. Kaarten voor dit volledige weekend op een cruiseship zijn te koop vanaf 549 euro per persoon via www.theark.cruises, afhankelijk van het type kajuit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dancewereld strikt cruiseship voor meerdaags feest
Sluiten