Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Entertainment 23 dec 2016 / 20:50 uur

Avril Lavigne kan grap Zuckerberg niet waarderen

Avril Lavigne kan niet lachen om de grap die Mark Zuckerberg over Nickelback maakte. De zangeres beschuldigt de Facebook-CEO van pesten in een tweet.

In een promotiefilmpje voor de nieuwe spraakherkenningservice genaamd Jarvis, geeft Zuckerberg het volgende commando: „Speel een paar goede nummers van Nickelback.” Waarop de service – ingesproken door Morgan Freeman – antwoordt: „Sorry Mark, ik ben bang dat ik dat niet kan doen. Er zijn geen goede nummers van Nickelback.” Vervolgens zegt Zuckerberg dat het een strikvraag was en dat Jarvis het juiste antwoord had gegeven.

Bekijk hier de video:

https://www.youtube.com/watch?v=SHNyfG0YPqA

Dat schoot bij Lavigne in het verkeerde keelgat. „Veel mensen gebruiken je producten. Sommigen houden ervan en anderen niet. Hoe dan ook, je hebt recht op je muzikale mening maar je sneer naar Nickelback getuigt van slechte smaak”, reageert de zangeres, die tot vorig jaar getrouwd was met Nickelback-frontman Chad Kroeger, op Twitter.

„Met een publiek als dat van jou, kun je overwegen je wat verantwoordelijker te gedragen als het gaat om het promoten van pesten, zeker gezien alles wat er vandaag de dag in de wereld gebeurt.” Ook meldt Lavigne dat Nickelback meer dan vijftig miljoen albums heeft verkocht en dat de grappen over de band oud beginnen te worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Avril Lavigne kan grap Zuckerberg niet waarderen
Sluiten