Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 2 dec 2016 / 16:10 uur

Armin van Buuren verkoopt ArenA in minuten uit

De 34.000 kaarten voor de grootste soloshow ooit van Armin van Buuren waren vrijdagmiddag binnen tien minuten uitverkocht. Daarmee kreeg de artiest de hele Amsterdam ArenA vol. De show The Best of Armin Only, op zaterdag 13 mei, is ter gelegenheid van Van Buurens twintigjarige carrière.

Armin van Buuren reageerde geroerd op de snelle kaartverkoop. „Dit is het grootste wat ik afgelopen twintig jaar heb mogen neerzetten en mijn team en ik kijken hier enorm naar uit! We streven ernaar om het de beste show óóit te laten zijn.”

Inmiddels is een tweede show in de verkoop gegaan. Die is op vrijdag 12 mei.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Armin van Buuren verkoopt ArenA in minuten uit
Sluiten