Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 2 dec 2016 / 15:26 uur

Anouk-vervanger Waylon wil niet weg bij The Voice

Hoewel Waylon nu fungeert als de vervanger van Anouk, hoopt de zanger dat hij ook in 2017 weer als coach aan The Voice mag meedoen. Dit verklaart hij vrijdag in een interview met zowel het AD als De Telegraaf.

Waylon zou het jammer vinden als hij volgend jaar weer plaats moet maken voor Anouk. „Desnoods zetten ze er maar een stoel bij”, grapte de zanger in De Telegraaf. „Deze succesformule werkt ook voor mij. We genieten onderling met zijn allen van iedere seconde.”

In het AD geeft Waylon eveneens aan dat hij er volgend jaar heel graag weer bij is. „Dan zou ik nog gerichter kunnen werken.” Zijn deelname aan The Voice vindt hij ontzettend bijzonder. „Eigenlijk kwam de vraag heel onverwachts, maar diep van binnen zat die wens er altijd al”, zegt hij over zijn deelname aan het programma als coach.

Gezelliger

Anouk tekende vorig jaar voor twee seizoenen als coach in The Voice, maar hield het tot nu toe bij één seizoen. Ze zou dit seizoen in ieder geval tijdelijk stoppen, omdat ze rond de opnames moest bevallen van haar zesde kindje en al haar aandacht daar aan wilde besteden. Of de zangeres ooit terugkomt als coach, is nog maar de vraag, maar volgens Sanne Hans is de sfeer dit seizoen een stuk gezelliger. „Marco en Anouk waren het vaak niet eens met elkaar. Überhaupt zijn zij het in het leven nooit snel eens met elkaar, denk ik. Dat ga je als kijker voelen, maar ook als coach. Twee ego’s, twee grootmachten, waardoor je als coach niet volledig open durft te zijn tegen een ander”, zei ze in een interview met Veronica Magazine.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anouk-vervanger Waylon wil niet weg bij The Voice
Sluiten