IngelisedeVries
IngelisedeVries Entertainment 13 dec 2016 / 18:10 uur

Amber Heard schrijft brief aan slachtoffers misbruik

Begin dit jaar kwamen actrice Amber Heard en haar toenmalige echtgenoot acteur Johnny Depp veelvuldig in het nieuws toen Heard Depp beschuldigde van huiselijk geweld, zowel fysieke als mentale mishandeling. Nu schrijft ze een krachtige brief aan andere slachtoffers.

De actrice wil andere slachtoffers laten weten dat ze nooit alleen zijn. De brief is vooral bedoeld voor haar ‘stille zusters’. Ze moedigt de vrouwen aan om naar buiten te treden met hun verhalen, hoewel boze tongen altijd zullen beweren dat ze liegen. Ook bij Heard werd veelvuldig beweerd dat ze loog en het alleen deed om het geld.

Niet alleen

„Jullie zijn niet alleen. Je hebt misschien alleen geleden achter gesloten deuren, maar je bent niet alleen”, schrijft Heard. „Weet dat. Ik wil je eraan herinneren dat je de kracht hebt, kracht die vermenigvuldigd wordt door het aantal vrouwen dat in stilte achter je staat. Een waarheid die mij heeft geholpen de deuren van de muur te openen waar ik me achter verstopte.”

„Ik ben opgevoed als een zelfstandige, onafhankelijke vrouw. Ik ben nooit afhankelijk van iemand geweest, en dat heb ik ook nooit gewild. Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat iemand me zou komen redden, of wilde komen redden. Daardoor weigerde ik de slachtofferrol.” De hele brief is te lezen bij TMZ.

Geen geld

Volgens TMZ kan de brief wel voor moeilijkheden zorgen. Ze heeft namelijk een verklaring van vertrouwelijkheid getekend. Hoewel de actrice Depps naam niet noemt, is het duidelijk dat ze het over haar eigen situatie heeft. Dat kan ervoor zorgen dat ze haar huwelijkscontract schendt. Als dat zo is, loopt ze 6,8 miljoen dollar mis. Heard wil dat geld doneren aan goede doelen.

In november sprak Heard zich ook al uit over huiselijk geweld. Dat deed ze in een filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=BwqAP9mICR0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amber Heard schrijft brief aan slachtoffers misbruik
Sluiten