Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 4 nov 2016 / 15:16 uur

Zoontje (3) Michael Bublé heeft kanker

Het zoontje van zanger Michael Bublé is gediagnosticeerd met kanker. Dit meldt de zanger op zijn Facebookpagina. Het jochie is op dit moment drie jaar oud.

Bublé en zijn vrouw, model Luisana Lopilato, besloten om in september naar de dokter te gaan met hun zoontje, omdat ze zich zorgen maakten over zijn gezondheid. Het schokkende resultaat van het onderzoek bleek dus kinderkanker te zijn. In een statement op Facebook schrijft de zanger: „We zijn compleet verslagen door het nieuws dat onze oudste zoon Noah, die op dit moment in de Verenigde Staten wordt behandeld, met kanker gediagnosticeerd is.”

Michael Bublé en zijn vrouw hebben beiden hun werk naast zich neergelegd om volledig met hun zoontje bezig te kunnen zijn. „We hebben het altijd gehad over het belang van ons gezin en de liefde die wij hebben voor onze kinderen. Luisana en ik gaan al onze tijd en aandacht gebruiken om Noah te helpen om beter te worden, daarom zullen wij al ons werk neerleggen.”

„Tijdens deze moeilijke periode vragen wij jullie om voor hem te bidden en alsjeblieft onze privacy te respecteren”, vervolgt de zanger. „We hebben een lange weg voor ons en hopen dat we met de support van onze familie, vrienden, fans over de hele wereld en ons geloof in God dit gevecht kunnen winnen.”

Bof

Volgens de altijd goed ingewijde blog van Perez Hilton dacht de dokter van Noah eerst dat het jongetje leed aan de bof.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoontje (3) Michael Bublé heeft kanker
Sluiten