Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 1 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Win een meet & greet met Ellen Hoog of Brusselmans

Heb je altijd al eens één op één willen zitten met hockeyster Ellen Hoog of successchrijver Herman Brusselmans? Op het twintigste Lezersfeest van Rotterdam krijg je nu die kans!

Naast hockeyen, grijpt Ellen Hoog regelmatig de pen. Ze deed dat eerder als columniste in Metro en maandag presenteerde zij haar tweede boek, Grenzeloos Gezond. Daarover vertelt zij op het Lezersfeest, zaterdag 12 november in de Centrale Bibliotheek Rotterdam.

Jonge oppergod

Herman Brusselmans, de schrijver die zich graag de mooie jonge oppergod van de Vlaamse letteren laat noemen, is volgende week zaterdag voor ‘de zoveelste keer’ op het Lezersfeest aanwezig. De man die alleen dit jaar al drie romans uitbracht, treedt op op het Metro-podium in de centrale hal.

In die hal werkt ook de Metro-redactie samen met de bezoekers aan speciale pagina’s over het Lezersfeest. In de redactieruimte worden de ontmoetingen met Hoog en Brusselmans georganiseerd.

Wil jij een kans maken? Mail dan drie vragen die je aan een van hen zou stellen naar [email protected]. Word jij uitgekozen, dan mag je nog iemand meenemen naar het jubilerende Lezersfeest van Rotterdam.

Win een meet & greet met Ellen Hoog of Brusselmans
Herman Brusselmans. / Fred Ernst

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.