Metro
Metro Entertainment 9 nov 2016 / 15:24 uur

Video: Jett Rebel op weg naar Ahoy Rotterdam

Als er iemand eindeloos uit zijn talent eindeloos kan putten, is het Jett Rebel wel. De jonge muzikant staat bekend als ‘alleskunner’ en heeft op zo’n beetje alle grote en kleine festivals in Nederland gespeeld. Onlangs kondigde hij een show aan in Ahoy Rotterdam. Op 4 februari 2017 is het zover.

In aanloop daarnaartoe ging hij een kijkje nemen in de grote, lege zaal in Rotterdam. Al skateboardend, hardop dromend en dansend, zien we een jongen bij wie het besef groeit: de droom komt uit… In videos van ruim een minuut per week zal Metro wekelijks de primeur hebben op het kijkje in de ziel van Jett Rebel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Jett Rebel op weg naar Ahoy Rotterdam
Sluiten