Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 21 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Ruud de Wild in dj-team Top 2000

Het dj-team van de komende Top 2000 is maandag bekendgemaakt. De ploeg die in de laatste week van het jaar 2000 plaatjes aan elkaar gaat praten en verhalen van luisteraars voorleest, een elftal, kent drie nieuwe gezichten.

Eerdere start

De bekendste van het trio is Ruud de Wild. De Wild begint in januari aan een nieuwe stap in z’n carrière, maar is op Radio 2 nu al een week eerder te horen (bij het afwerken van de lijst dagelijks tussen 16.00 en 18.00 uur).

Marisa Heutink en Evelien de Bruijn zijn de twee andere nieuwe stemmen. Zij draaien in de nachtelijke uurtjes. Dj’s die er al eerder bij waren zijn allemaal mannen: Gerard Ekdom, Bart Arens, Gijs Staverman, Rob Stenders, Wouter van der Goes, Stefan Stasse, Jan-Willem Roodbeen en Frank van ’t Hof.

Het publiek kan vanaf vrijdag 25 november tot en met 2 december stemmen. De top 3 wordt die tweede december meteen bekendgemaakt. De volledige Top 2000 wordt op 19 december gepresenteerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ruud de Wild in dj-team Top 2000
Sluiten