Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 8 nov 2016 / 15:02 uur

Pretty Little Liars-actrice open over anorexia

In het kader van de verkiezingen kunnen sterren ontzettend open worden om ervoor te zorgen dat fans naar de stembus gaan. Zo ook actrice Troian Bellisario, voornamelijk bekend van haar rol als Spencer Hastings in de populaire serie Pretty Little Liars. Zij is op social media open over haar gevecht met anorexia in het verleden en vertelt dit om fans naar de stembus te trekken.

De actrice plaatste maandag een filmpje waarin ze over de ziekte praat op haar eigen Instagramaccount. In het filmpje verklaart Troian dat ze lang gedaan heeft alsof er niets aan de hand was, maar dat ze zichzelf compleet kapotmaakte. Volgens het filmpje lijdt 1 op de 5 mensen aan een mentale ziekte, iets waarvan Troian hoopt dat het wordt aangepakt door de nieuwe president van de Verenigde Staten. „Ik wil er zeker van zijn dat iedereen dezelfde kansen op behandeling heeft als ik heb gehad”, aldus Troian. Op dit moment krijgt maar liefst 57 procent van de mensen geen behandeling voor een mentale ziekte, aldus de informatie in het filmpje.

View this post on Instagram

Early detection, diagnosis and treatment of mental illness saves lives. It certainly saved mine. Thank you @attndotcom for asking me to share my story and share why voting in this election for a candidate that supports the treatment of mental Illness for those who can afford it and those cannot. For programs in schools to support students dealing with mental illness and for the continued support and treatment (without stigma) of adults to not just survive but thrive. Full video link in bio. Please vote #imwithher

A post shared by Troian Bellisario (@sleepinthegardn) on

Om daar verandering in te brengen, vindt de actrice het belangrijk dat mensen vandaag naar de stembus gaan om op Hillary Clinton te stemmen; de vrouw die volgens haar het verschil kan maken. Troian is op dit moment gezond en maakt het goed. Ze stapt binnenkort in het huwelijksbootje met acteur Patrick J. Adams (Suits).

View this post on Instagram

A post shared by Patrick Adams (@patrickjadams) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pretty Little Liars-actrice open over anorexia
Sluiten