Puck Roest
Puck Roest Entertainment 22 nov 2016

Oververmoeide Kanye West opgenomen in ziekenhuis

Kanye West is maandagavond opgenomen in het ziekenhuis in Los Angeles. De rapper zou oververmoeid zijn en heeft de optredens van zijn Amerikaanse tour afgezegd.

Volgens TMZ is West op een psychiatrische afdeling beland, nadat hij labiel gedrag vertoonde bij een bezoekje aan zijn personal trainer. Hij zou daar zijn geweest om zich door een dokter te laten onderzoeken omdat hij aan een hevige slaapstoornis leed.

Afgelopen zaterdag trad de rapper op in Sacramento. Hij kwam anderhalf uur te laat opdagen, besloot zijn concert al na drie nummers te stoppen en begon vervolgens te klagen over Facebook, Jay Z, Beyoncé en Hillary Clinton.

Beroving

Zijn vrouw Kim Kardashian zei haar eerste publieke optreden sinds de overval af vanwege de ziekenhuisopname van haar man. De realityster liet maandagavond op het laatste moment verstek gaan op het Angel Ball in New York om zo snel mogelijk bij haar echtgenoot Kanye West te zijn.

In verschillende media wordt gesuggereerd dat Kanye het moeilijk heeft met het verwerken van de overval op zijn vrouw Kim Kardashian. Zij werd vorige maand in Parijs door gewapende mannen bedreigd, gekneveld en opgesloten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Oververmoeide Kanye West opgenomen in ziekenhuis
Sluiten