Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 11 nov 2016 / 15:00 uur

Metalfans flippen na shopvlog Laura Ponticorvo

Metalfans zijn al langere tijd niet heel blij met het gegeven dat het mode is om nu in shirts van metalbands rond te lopen, ook al weet je niets van de desbetreffende band. Een modevlog van Laura Ponticorvo heeft nog eens extra kwaad bloed gezet.

Ponticorvo nam ooit deel aan het RTL5-programma Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde, maar tegenwoordig vlogt ze over mode. In haar nieuwste shopvlog prijst ze een shirt van de band Metallica aan. Het blijkt alleen dat ze geen idee heeft over welke band het gaat, want ze spreekt het uit als de term voor een metaalachtige glans ‘metallic’.

Voor de stoere rockfans nog een extra afknapper: Ponticorvo raadt aan het shirt te gebruiken als jurkje.

https://twitter.com/i/status/797054257149132800

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Metalfans flippen na shopvlog Laura Ponticorvo
Sluiten