Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 27 nov 2016 / 10:59 uur

‘Kanye West depressief en paranoïde’

Kanye West werd maandag opgenomen in het ziekenhuis en nu lijkt duidelijk te worden waarom. Bronnen melden aan TMZ dat de rapper lijdt aan een zware depressie. Ook zou hij paranoïde zijn.

Volgens de bron gaat het al maanden niet goed met West. Na de opname zou hij ervan zijn overtuigd dat mensen het op hem hadden voorzien. Zelfs doktoren zouden hem niet aan hebben mogen raken. Hij zou uiteindelijk zijn opgenomen voor uitdroging en oververmoeidheid, gevolgen van zijn slechte gemoedstoestand.

Optredens

Het ging de laatste tijd niet erg lekker met de man van Kim Kardashian. Kanye brak meerdere optredens voortijdig af en trakteerde het publiek op warrige speeches. Het restant van zijn The Saint Pablo-tour werd maandag geannuleerd.

Maandag zou de rapper onder begeleiding van een persoonlijke dokter weer naar huis mogen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Kanye West depressief en paranoïde’
Sluiten