Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 20 nov 2016 / 12:00 uur

Gekwetste Kanye West beëindigt show na drie nummers

Er is altijd wel wat met Kanye West en dat gold zaterdagavond meer dan normaal. De rapper besloot zijn concert in de Californische hoofdstad Sacramento al na drie nummers te stoppen. Hij was namelijk boos. Vreemd genoeg had dit helemaal niks te maken met het publiek.

Kanye was namelijk boos op Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z. Toen hij na laat te verschijnen drie nummers had gedaan en een tirade tegen het koppel begon, dachten velen waarschijnlijk dat het een typisch intermezzo was, maar zij kwamen bedrogen uit.

Gekwetst

„Beyoncé, ik ben gekwetst. Ik heb gehoord dat jij heb gezegd dat je niet wilt optreden tenzij je de prijs Video van het jaar wint van mij en ‘Hotline Bling’ (Drake, red.). Soms zijn we teveel met politiek bezig en vergeten we wie we zijn in onze pogingen te winnen”, zo begon hij zijn relaas. Daarna moedigde hij Jay-Z aan om contact met hem op te nemen.

Net op het moment dat de muziek voor je gevoel weer zou moeten starten, gaat het licht uit. „The show is over”, zo stelt Kanye en hij loopt het zwevende podium af, hetgeen hem op een hoop boegeroep komt te staan.

Compensatie

Of de fans in het Golden 1 Center gecompenseerd worden voor het korte optreden, is nog compleet onduidelijk. Op Twitter meldt de concert dat er snel meer nieuws over zal volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gekwetste Kanye West beëindigt show na drie nummers
Sluiten