Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 12 nov 2016 / 13:05 uur

Deze foto mag je van Taylor Swift niet zien

Taylor Swift deed er alles aan om ervoor te zorgen dat de foto waarop te zien is hoe een radio-dj uit Denver haar betast, niet naar buiten zou komen. De foto staat nu toch online.

De zangeres en andere betrokken partijen vroegen de rechter volgens TMZ de foto niet openbaar te maken. Het zou de jury kunnen beïnvloeden en als ‘sensatie’ in de media belanden. Volgens Swift was de foto ook te heftig voor het publiek.

De popster is samen met de radio-dj verwikkeld in een rechtszaak. De dj werd ontslagen omdat hij haar zou hebben betast tijdens een ‘meet and greet’, wat op de foto te zien zou zijn. Hij ontkende dat zelf en klaagde Swift aan omdat hij door de beschuldigingen zijn baan is verloren.

Volgens Swift maakt de foto niet veel duidelijk, maar weet ze toch echt dat ze zijn hand voelde. „Het is onmogelijk om aan de foto te zien of die voor of na de handtastelijkheden is gemaakt. Maar ik was er zelf bij. Dus ik voelde het. Ik zag dat niet pas achteraf op de foto.’’

Het was een heftig moment voor de zangeres. „Toen hij me vastpakte bij mijn billen, was ik geschokt. Ik wist nauwelijks meer wat uit te brengen. Het was net alsof iemand het licht van mijn persoonlijkheid uitschakelde.’’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze foto mag je van Taylor Swift niet zien
Sluiten