De Lama’s komen terug… in de Ziggo Dome

Goed nieuws, voor iedereen die De Lama’s ook nog altijd mist: ze komen terug! De mannen van het ongekend populaire programma zijn dit keer niet op de beeldbuis te zien, maar wel in een theatershow in de Ziggo Dome.

Dat maken Jeroen van Koningsbrugge, Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai samen met hun vaste presentator Patrick Lodiers vrijdagavond bekend in RTL Late Night. De vier mannen waren het gouden kwartet dat De Lama’s vormden: de samenstelling van het programma wisselde sinds de eerste aflevering in 2004 nogal eens, maar deze vier mannen boekten écht succes.

Jarenlang ging het ze voor de wind en kon het niet op. Totdat de mannen er ineens mee besloten te stoppen. „We hadden veel bereikt, we hadden enorm veel lol gehad. Maar op een gegeven moment had iedereen andere ambities. We vonden dat we moesten stoppen toen het nog leuk was,” vertelt Patrick Lodiers in de talkshow.

‘Explosie aan vreugde’

Ongeveer een jaar leden geleden traden De Lama’s weer eens op. „Dat was een explosie aan vreugde en smaakte naar meer”, verklaren de mannen in RTL Late Night. En dus gaan ze naar de Ziggo Dome. De show ‘De Lama’s: Back in Action’ vindt op 2 november 2017 in de Ziggo Dome in Amsterdam plaats. Kaarten voor de show zijn al te koop, en wel hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
De Lama’s komen terug… in de Ziggo Dome
Sluiten