Metro
Metro Entertainment 1 nov 2016 / 08:25 uur

Churandy Martina gekozen tot meest positieve BN’er

Topsprinter Churandy Martina is met een overweldigende meerderheid van stemmen, 74 procent, gekozen tot Meest positieve BN’er. Hij liet daarmee andere positivo’s als Ali B. en Marco Borsato zijn hielen zien. Dat blijkt uit het onderzoek dat Mark Verhees, schrijver en spreker op gebied van positiviteit, heeft gehouden onder zijn 600.000 volgers.

https://www.youtube.com/watch?v=iOiDK03cvMU

Mark Verhees besloot in 2011 om 1000 dagen lang, iedere dag een positief bericht te posten op internet. Hij wilde kijken wat dit met hemzelf en de mensen die hij bereikte deed. Inmiddels is hij fulltime met positiviteit bezig en bereikt daarmee dagelijks soms meer dan een miljoen mensen.

Vandaag presenteert hij zijn tweede boek De Vibe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Churandy Martina gekozen tot meest positieve BN’er
Sluiten