Steven Musch
Steven Musch Entertainment 9 nov 2016 / 13:53 uur

Anouk gaat ‘eten en kletsen’ met gasten op YouTube

Zangeres Anouk start vanaf vrijdag een eigen serie op YouTube. De komende weken zal de 41-jarige zangeres een aantal mensen uitnodigen waarmee ze graag een keer wil eten en een beetje wil kletsen, meldt zij via Instagram.

Goede wijn en sterke verhalen

„Het is geen talkshow of zo, maar gewoon lekker eten, goede wijn en sterke verhalen”, schrijft Anouk. De eerste aflevering, waar al een voorstukje van te zien is op Instagram, deelt zij vrijdag op YouTube. Haar gasten zijn: rappers Jiggy Djé en Kempi, Anouks manager Kees de Koning en haar eerste platenbaas Tony Berk. De kok is televisiechef André Amaro uit Eindhoven.

Hoelang ze met de YouTubeserie door wil gaan, is nog niet bekend. „Net zo lang als het leuk is”, schrijft ze.

https://www.instagram.com/p/BMlnqDIjhF5/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anouk gaat ‘eten en kletsen’ met gasten op YouTube
Sluiten