Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 19 okt 2016 / 16:14 uur

Zanger treedt op ondanks twee gebroken benen

Wat Dave Grohl kan, dat kan Ryan McKenny net nog even beter. Waar de Foo Fighters-frontman vorig jaar zijn optreden in Zweden vervolgde ondanks een beenbreuk, trad McKenny eerder deze week met twee gebroken benen op.

De zanger van de grindcoreband Trap Them heeft de reputatie om volledig uit zijn plaat te gaan. Tijdens een show op het Bloodshed Fest in Eindhoven sprong hij van een hoge box af, maar landde volledig verkeerd. Het gevolg was dat allebei zijn benen in het gips moesten.

Dat weerhield hem er echter niet van om een paar dagen later gewoon weer op het podium te verschijnen. Omdat hij natuurlijk niet kon dansen en springen, nam hij plaats op een stoel, zodat hij zijn fans niet teleur hoefde te stellen.

View this post on Instagram

Much respect to @trapthem for putting on a great show! #TrapThem

A post shared by Metal & Shirts (@msfsvintage) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zanger treedt op ondanks twee gebroken benen
Sluiten