Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 13 okt 2016 / 15:07 uur

Voetbal Inside 15 jaar: weg of door?

Het mopperen, schelden en gieren van het lachen in het praatprogramma Voetbal Inside gebeurt maandag precies 15 jaar. Presentator Wilfred Genee en zijn vaste kompanen René van der Gijp en Johan Derksen zijn er al die tijd al bij, al was het eerst onder de naam Voetbal International.

Lange aflevering

Maandag wordt op RTL 7 vanaf 20.30 uur een extra lange aflevering met hoogtepunten uit de 15 jaar gemaakt. De drie heren zijn er uiteraard, vaste gast Hans Kraaij jr. en enkele ‘vrienden van de show’: Peter R. de Vries, Gerard Joling, ex-scheidsrechter Roelof Luinge en Gert-Jan Verbeek. Prominenten uit de voetbalwereld spreken via een videoboodschap.

Soms hadden Genee, ‘Gijp’ en Derksen knetterende ruzies, vooral rond het WK van 2014, maar altijd kwam het goed. Samen wonnen zij de Gouden Televizier-Ring 2011.

Wat vind jij? Gun je het trio – al zou Johan Derksen er over twee jaar mee willen stoppen – nog jarenlang ‘kantinepraat’ aan de beroemde tafel? Of zeg je: 15 jaar is mooi geweest, tijd voor wat nieuws!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetbal Inside 15 jaar: weg of door?
Sluiten