Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Entertainment 4 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Politie: Overval Kim Kardashian eigen schuld

Wat de Franse politie betreft, is de overval op Kim Kardashian toch echt een beetje haar eigen schuld. De dieven zouden uit zijn om de sieraden die ze eerder op sociale media langs zouden hebben zien komen.

De realityster had voor 10 miljoen euro aan sieraden bij zich, meldt Metro UK. De rijke dame laat dat graag zien. De Franse politie beschrijft de overval als ‘extreem zeldzaam’ in de hoofdstad en claimt dat de dieven uit waren op de sieraden die ze online voorbij hadden zie komen. Vier dagen geleden postte Kim namelijk een foto van een enorme diamant aan haar vinger op Instagram.

Geschrokken

Kim zou naar de Fashion Week in Parijs gaan toen ze werd overvallen. Ze is enorm geschrokken maar ongedeerd. Politiewoordvoerder Johanna Primevert zegt: „Dit is extreem zeldzaam in Parijs. Kim is wereldberoemd. Waarschijnlijk is het een goed georganiseerd team dat de actie gepland heeft.” Ze schat de schade op een paar miljoen euro en zegt dat dit ook makkelijk in een andere stad dan Parijs had kunnen gebeuren.

Podium

Kim werd opgesloten in de badkamer, terwijl de verdachten haar spullen meenamen en er op de fiets vandoor gingen. Kim’s echtgenoot Kanye West hoorde het nieuws toen hij op het podium stond en stopte de show midden in een nummer en vertelde zijn publiek dat er een noodgeval in de familie was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Politie: Overval Kim Kardashian eigen schuld
Sluiten