Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 13 okt 2016 / 17:29 uur

Peter R. de Vries stoot hoofd tegen vliegtuig

Als misdaadverslaggever loop je soms nogal wat risico’s. Peter R. de Vries plaatste donderdag een foto op Twitter van een flinke hoofdwond. Oorzaak van zijn wond? Een aanvaring met een vliegtuig.

„Het leven van een misdaadreporter is vol gevaren… geloof het of niet: tegen een vliegtuig opgelopen op vliegveld H’SUM”, twitterde Peter R. bij een foto van zijn wond. Later voegde hij nog toe: „Dit krijg je als je altijd op het scherpst van de snee werkt…” De misdaadverslaggever wijdt zijn ongelukje aan zijn slechte zicht. Hij gebruikte de hashtag #Specsavers waarmee hij het idee wekt dat het misschien geen slecht idee is om een bezoekje te brengen aan een brillenwinkel.

Het is niet de eerste keer dat Peter R. gewond raakt. Veel van zijn volgers maken de grap of hij misschien Steve Brown is tegengekomen. De misdaadverslaggever raakte in 2009 gewond nadat Steve Brown boos was geworden omdat hij in een van zijn uitzendingen van Peter R. te zien was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peter R. de Vries stoot hoofd tegen vliegtuig
Sluiten