Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 29 okt 2016 / 14:19 uur

O’G3NE: We geven alles om Nederland trots te maken

Lisa, Amy en Shelley Vol, de drie dames die samen O’G3NE vormen, laten in een eerste reactie weten supertrots te zijn mee te mogen doen aan het Eurovisiesongfestival: „Het is fantastisch dat wij 10 jaar nadat wij hebben meegedaan aan het Junior Songfestival Nederland wederom mogen vertegenwoordigen. Wij zijn super trots dat wij dit vertrouwen krijgen van AVROTROS en hebben enorm veel zin in dit avontuur."

Na het Junior Songfestival en het winnen van The Voice of Holland noemen ze het ESF een nieuw hoogtepunt in hun carrière. „Wij gaan alles geven om Nederland trots te maken. Ons doel is om het songfestival naar Nederland te halen. Dat is het doel wat we in ons hoofd hebben en dat verliezen we niet uit het oog", zo zei Lisa zaterdagmiddag op Radio 2. „Nederland doet zoveel voor de wereld, het verdient het echt om dit feest nu eens hierheen te halen."

Het liedje waarmee O’G3NE mee gaat doen, wordt later bekend. Het 62ste Eurovisiesongfestival vindt op 9, 11 (eerste en tweede halve finale) en 13 mei (finale) plaats in Kiev.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
O’G3NE: We geven alles om Nederland trots te maken
Sluiten