Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Entertainment 18 okt 2016 / 15:15 uur

Martin Garrix betaalt vliegtickets voor Ierse fan

Chris McPhadden had kaartjes gekocht voor het optreden van Martin Garrix op Amsterdam Dance Event. Hij had alleen één probleem: hij kon de vliegtickets van Dublin naar Amsterdam niet betalen.

Dure vakanties

De Ier had namelijk iets te veel uitgegeven op zijn vakanties naar Boedapest en de VS, legt hij in het Britse blad Billboard uit. Dat ondertussen de prijs van vliegtickets van Dublin naar Amsterdam fors was gestegen, hielp ook niet echt.

Wanhoop

In al zijn wanhoop besloot McPhadden via Twitter contact op te nemen met Garrix himself. Wat de dj vervolgens deed, overtrof McPhaddens stoutste verwachtingen. Garrix reageerde en hoe! Hij boekte hoogstpersoonlijk de vliegtickets voor McPhadden die zo alsnog zijn held kan zien optreden tijdens ADE.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Martin Garrix betaalt vliegtickets voor Ierse fan
Sluiten