Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 2 okt 2016 / 15:30 uur

Liam Gallagher vindt rockbands van nu véél te braaf

Als bandlid van Oasis haalde Liam Gallagher geregeld de voorpagina’s. Dan had hij weer ruzie met zijn broer, dan had hij weer iets kort en klein geslagen en dan had hij weer uitspraken gedaan die stof deden opwaaien. De rocker vindt de bands van nu dan ook veel te braaf, zegt hij in een interview met The Sunday Times.

Beginnetje

‘Bij elke band die de moeite waard is, draait het niet alleen om de muziek’, zegt Liam. Als hij voor de muziek kiest, gaat de rocker voor Coldplay. ‘Maar het meest rock-‘n-roll dat Chris Martin heeft gedaan, is een leren jasje aantrekken. Toen ik dat zag, dacht ik: goed zo kerel, ga door, dit is een beginnetje’.

De slager

Liam vindt dat de bands van nu best wat ondeugender mogen zijn. ‘Er is geen enkel excuus voor jonge bands om zich voor te doen als volwassen mannen. Als je ouder bent en kinderen hebt, dan kun je een beetje gas terug nemen. Ik haal meer kattenkwaad uit bij mijn slager dan dat zij doen tijdens hun tournees’.

Aanleiding voor het interview met Gallagher is Supersonic, de documentaire over de opkomst en het megasucces van Oasis die deze week in première gaat in de bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Liam Gallagher vindt rockbands van nu véél te braaf
Sluiten