Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 4 okt 2016 / 16:59 uur

‘Kim Kardashian bevrijdde zichzelf’

Kim Kardashian zou zichzelf tijdens de overval in haar appartement in de nacht van zondag op maandag hebben bevrijd. De realityster zou vervolgens vanaf haar balkon om hulp hebben geroepen.

Een bron vertelt aan People dat Kim uit bed werd gesleept en aan haar polsen en enkels werd vastgebonden in de badkuip. „Kim was met tiewraps vastgebonden en ze hadden haar mond met ducttape afgeplakt. Door met haar handen te wriemelen, wist ze los te komen”, aldus de onbekende bron. In de zes minuten dat Kardashian vastgebonden zat, werd haar appartement leeggeroofd.

Kim blijkt volgens de bron een koele kikker, want ondanks de dreigende situatie bleef ze nadenken. „Uiteraard was ze in shock, maar ze wist als geen ander dat ze zich stil moest houden om in leven te blijven.” De realityster zou even hebben gedacht, toen een pistool op haar hoofd werd gericht, dat ze verkracht zou worden.

View this post on Instagram

Details

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian werd in de nacht van zondag op maandag in haar appartement in Parijs beroofd door vijf overvallers in politie-uniformen. De dieven namen twee mobiele telefoons en sieraden ter waarde van bijna 9 miljoen dollar mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Kim Kardashian bevrijdde zichzelf’
Sluiten