IngelisedeVries
IngelisedeVries Entertainment 31 okt 2016 / 11:50 uur

Kelly Clarkson viert Halloween als Sia

We hebben de afgelopen dagen alweer een hoop prachtige kostuums mogen zien waarin de sterren zich hebben gehesen voor Halloween. Maar Kelly Clarkson kwam met wel een heel bijzondere verkleedpartij. Ze toverde zichzelf om in zangeres Sia.

#KCliveGreenhouse

Gepostet von Kelly Clarkson am Freitag, 28. Oktober 2016

Geen onbekenden

Sia en Clarkson zijn geen vreemden van elkaar. Sia is naast zangeres ook componist en schrijver voor een hoop grote sterren, waaronder Clarkson. Voor haar schreef ze onder andere het nummer Invincible uit 2015 voor het album Piece By Piece.
Sia heeft nog een hoop andere grote namen op haar cv staan. Zo schreef ze ook nummers voor Beyoncé, Rihanna, Kylie Minogue en Flo-Rida. Ook slaat ze geregeld de handen ineen met onder andere Adele. Met haar schreef ze het nummer Alive, dat eigenlijk op Adele’s album 25 zou komen, net als Bird Set Free. Adele besloot toch de nummers niet te gebruiken, waarop ze op Sia’s album terecht kwamen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kelly Clarkson viert Halloween als Sia
Sluiten